دنیای سرگرمی و جوک

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰



پایان نامه مدیریت

عبارت پروپوزال (Proposal) به مفهوم پیشنهاد است. پروپوزال پیش نویس طرح تحقیقی است که بر مبنای علاقه توانمندی پژوهشگر مبتنی بر فرضیه‌های علمی استنتاجات تحقیقاتی باشد با هدف رفع نیاز یا اضافه کردن به دانش صورت می‌گیرد. پژوهشگر بوسیله فرم پروپوزال اطلاعات مربوط به خود، اطلاعات مربوط به مساله تحقیق روش انجام آن و اعتبارات مورد نیاز جهت انجام تحقیق را به اطلاع مسئول ذیربط می رساند.

نحوه تولید و ساخت فرم پروپوزال
جهت نگارش پروپوزال ابتدا می بایست فرم پروپوزال را تهیه و تولید بکنید . هیچ فرم پروپوزال وامیزانی برای دانشکده آزاد یا همه ی وجود ندارد. برای تولید و ساخت فرم پروپوزال انتها نامـه کارشناسی ارشد دکتری باید به واحد روش دانشکده یا وب سایت رسمی دانشگاه خود رجوع بکنید .

بخش اول: عنوان تحقیق معین ات پژوهشگر
بخش اول پرروپوزال اطلاعات مربوط به عنوان پژوهش، معین ات فردی پژوهشگر، اساتید راهنما مشاور، معین ات دانشکده وضعیت تحصیلی پژوهشگر است. همچنین عنوان انتها نامـه به فارسی لاتین ارائه می‌شود.

بیان مساله تحقیق
مهمترین بخش پروپوزال بیان مساله است. در بیان مساله باید مورد به لحاظ علمی تشریح شده و دقیقا روشن بکنید در هدف انتها نامـه چیست. ادبیات پژوهش بعضا در این بخش می‌آید. اندازه مطالب این پارت خوبتر است در حد تا 2 صفحه باشد.

ارزش ضرورت تحقیق
ارزش و ضرورت تحقیق به معنای آشکارسازی دلایل گزینش مورد مورد ارزیابی است. هرچقدر دلایل گزینش موضوع، مستندتر با جزئیات بیشتر باشد اهمیت آن بیشتر خواهد بود. آمار ارقام مندرج در بیان مساله نیز باید مستند باشد.

ادبیات پژوهش (قبلی ه پژوهش)
در این بخش به ارائه مطالعات مشابه که قبلاً توسط محققان دیگر صورت گرفته پرداخته می شود. نظر به اصرار جوامع علمی بر اطلاعات دست اول در گاهی از فرمهای پروپوزال بخش ادبیات پژوهش در همان پارت بیان مساله ارائه می‌شود.

جنبه بودن موضوع
در حد یک یا دو پاراگراف بایستی نشان دهید که مساله انتها نامـه موضوع است کاری تکرار ی صورت نمی‌گیرد.

اهدف، فرضیه ها و پرسشها تحقیق
تولید و ساخت اهداف تحقیق مهمترین بخش تحقیق است. بر اساس اهداف تحقیق می بایست فرضیه های تحقیق یا شوالات تحقیق را تدوین کرد. دقت بکنید برخی از فرمهای پروپوزال حاوی بخش پرسشها تحقیق هم بخش فرضیه های تحقیق هستند . این رویکرد کاملا غلط است.

مدل مفهومی تحقیق
نمودار گرافیکی و نمایه شماتیک رابطه متغیرها به نحوی روشن و قابل ارزیابی است. برای طراحی مـدل مفهومی ابتدا مساله را به مولفه‌های آن تجزیه بکنید . هر مولفه متغیر است. حال متغیرهائی که بر این مولفه‌ها تاثیر گذار ند یا از آنها تاثیر می‌پذیرند را فهرست بکنید . حال تنها کار باقی مانده دلهره و ترس یم یک تعداد پیکان جهت نمایش جهت تاثیرات است.

روش تحقیق
در این بخش باید نوع پژوهش (بر اساس هدف روش) تشریح شود. همچنین جامعه آماری، نمونه آماری،روش نمونه‌گیری، مقیاس سنجش و روشهای آماری تجزیه نقد داده‌ها بیان شود.

فهرست منابع
در انتها فهرست منابع مورد استفاده را به ترتیب منابع فارسی لاتین معرفی بکنید . روشهای مختلف ی برای نوشتن فهرست منابع وجود دارد. یکی از روشها معتبر مصرف از فهرست نویسی براساسروش APA است

  • علی منصوز
  • ۰
  • ۰

نام محصول : دستگاه کپی شارپ Sharp AR-X201
کد کالا : 2117
سازنده: sharp
قیمت: ۲۰,۳۷۰,۰۰۰ ریال

نمایندگی sharp

نمایندگی شارپ,نمایندگی شارپ در ایران,نمایندگی sharp


دستگاه کپی شارپ ای - ار ایکس 201

نوع: لیزری رنگی
زمان تهیه و تولید اولین کپی: 6.4 ثانیه
سرعت کپی : 20 برگ در دقیقه
وضوح چاپ : 600*600 dpi
حافظه : 32مگابایت

معرفی دستگاه کپی شارپ 201

دستگاه کپی شارپ 201 از دستگاه های دیجیتال کپی شرکت شارپ است که جهت سایز A3 است .دارای قابلیت کپی از دوطرف کارت شناسایی روی یک سمت کاغذ است . با قدرت و عملکرد کافی جهت برآورده کردن خواسته ها در برای ادارات ،دانش کده ها مدارس است .از سری کپی های ایستاده و رومیزی است که در حالت رومیزی 2 کشو و ایستاده 4 کشو دارد.تغذیه‌کننده خودکار سند دارد که باعث صرفه جویی در زمان می شود.


قابلیت ها و کارآیی های فنی دستگاه کپی شارپ X201

کپی دیجیتال 201 شارپ ،توانایی چاپ 20برگ در دقیقه را دارد. دقت عملکرد این دستگاه 600 در 600 است .از 27.9 کیلو گرم وزن و ابعاد 599* 612* 511میلی متر برخوردار است.زمان گرم شدن کپی 201 شارپ،حدودا 25 ثانیه است .ظرفیت سینی کاغذ آن 350 برگ است که در حالت ماکزیمم 1,850 برگ ظرفیت دارد.
تونر مواد مصرفی دستگاه کپی شارپ X201

مواد مصرفی این دستگاه فتوکپی ،تونر خشک 238T است که معین ات کامل دستگاه در وب سایت موجود است .



معین ات کلی

ایستاده نوع کپی :

599* 612* 511میلی متر ابعاد :

27.9 کیلو گرم وزن :

64 مگابایت حافظه پرینتر :

350 برگ ظرفیت سینی کاغذ :

برای ادارات ،دانشکده ها و مدارس کارایی :

تونر کارتریج 238T مواد مصرفی :
کپی
A3 سایز کپی :

20 برگ در دقیقه سرعت کپی :

600*600 dpi رزولوشن کپی :

25% -400% بزرگنمایی کپی :

999 برگ حداکثر تعداد کپی :

6.4 ثانیه زمان تهیه و تولید اولین کپی :

25 ثانیه زمان گرم شدن دستگاه :
چاپ
دارد پرینتر :

20 برگ در دقیقه سرعت چاپ :

600*600 dpi وضوح چاپ :

ندارد قابلیت چاپ دو رو :
اسکنر
دارد اسکنر :

600*600 dpi دقت :
فکس
ندارد فکس :

سایر معین ات
usb پورت اتصال :

  • علی منصوز
  • ۰
  • ۰



آموزش fl studio

تنبور یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین سازهای ایرانی است . امروزه نسبتا نیمی از مردم جهان با این ساز باستانی ایرانی آشنایی دارند در گوشه کنار جهان نامـه ای گوناگونی بر آن گذاشته اند . این ساز قدیمی با صوت آسمانی ملکوتی ویِژگزینشه خود در بیشتر کشورها به ویژه چین ، ایران ، ترکیه عراق ، و کشورهای استقلال یافته مانند آذربایجان ارمنستان و... در بین مردمبخصوص مردم بومیاز احترام خاصی برخوردار است . این مردم در عبادتهایدسته جمعی فردی خود جهت راز نیاز با خدا از آن مصرف میکنند و آنرا سبب نزدیکی قلبها به خدا میدانند . از وقت گذشته در ایران بمخصوص در منطقه غرب، استان خراسان ، و در اطراف استانهای فارس و لرستاندر خانقاه ها برای ذکر و عبادت از آن مصرف میشده است . در این متن که نقلی است از مجله هنر موسیقی ، شماره 3 مرداد ماه 1377 میخواهم به سیر تایخی این از به قلم محققین محترم بپردازم :
( تنبور از فرهنگ سازها تاثیر مرحوم ملاح )
تنبور سازی است از خانواده آلات موسیقی رشته ای .آنگاه که این محفظه صوتی به تدریج شکل بیضی پیدا کرده اندک اندک یک قسمت از دو بخش باریک بیضی طویل تر و باریکتر شده وقتی نام بربط یا عود بر آن گذاشته شده که دسته ساز اندکی بلندتر شده و کاسه طنین ساز ، پر اندازه تر گشته است در همین عصر است که ساز دیگری آفریده شده است . بر این ساز هم در مناطق مختلف گیتی نامـه ای گوناگون گذاشته شده است . از عبارت در ایران آن را تنبور نامیده اند .
فارمر مینویسد : با انتشار دین اسلام به اکناف عالم اثر ایران در آلات موسیقی به تمام جا رخنه کرد و حتی در نقاطی که ادرود انتشار نیافته بود راه یافت یعنی از طرف مشرق به سواحل اقیانوس اطلس از شمال به سیبری از جنوب به هندوست ها و جزایر شرقی هند نفوذ کرد. تنبور که در ممالک مجاور ایران به " طنبوره " زیاد دیده شده شد به تدریج به چین رسید موسوم به " تنپولا " گشت. در یونان آنرا" تام پوراس " نامیدند. از یونان به آلبانی رفت و آنرا " تامورا " خواندند . در روسیه آنرا " دومبرا " در سیبری و مغولستان " دومبره یا دمبوره " نام نهادند و در بیزلنس مشهور شد به " پاندورا " .بقیه اقوام اروپایی بوسیله بیزانس با این ساز آشنا شدند . این ساز در ترکیه و هندوست ها رواج یافت .
در فرهنگ موسیقی " ریمان " ( ص1319 ) کلمه تنبور آمده است :
تنبور سازی است منسوب به ایرانیان و اعراب از خانواده عود . " ریمان " عقیده دارد که این ساز در هندوست ها " تمبوری " نامیده می شود که بیشک همان تنبور ایرانی است . در ایتالیا آنرا " تمبورو " و در قفقاز " تمپور " گویند . ارمنیها مانند ایرانیها آنرا تنبور مینامند .
در فرهنگ موزیک " گروو " گفته شده که کلمه تنبور در طی در اثر تلفظهای ملل مختلف به اسمهای مختلف در آمده است .

دائره المعارف " بریتانیکا "مینویسد : تنبور سازی است شرقی از خانواده عود که دسته بلند است و 2 یا 3 سیم داردو با انگشت به صدا در میاید . قدیمیترین نشانه های موجود از این ساز در مشرق زمین نقشهایی است که از تپه های" بنی یونس " و " کیوان " واقع در شهر موصل به دست آمده است . از این نقشها معلوم می شود که شکل این ساز به تار امروزی شباهت بسیاری داشته است و دسته خیلی بلند و نازک آن با کاسه ظریف و مجوفش خیلی متناسب بوده است. مجسمه های بدست آمده از شوش که متعلق به 1500 سال قبل از میلاد مسیح است و همین طور مجسمه های بدست امده از " هفت تپه " نشان دهنده قدمت این ساز است .
" ژول روئانه " مینویسد : فارابی از مولفان قرن دهم میلادی آلات موزیک زمان خود را مانند عود تنبور خراسانی، تنبور شیرازی و ... به طور دقیق نشان داده است . بین این سازها تنبور بغدادی که در دمشق مرسوم بوده پرده بندی متفتوت داشته است .
در فرهنک کامل آلات موسیقی " زاکس " آمده است : تنبور فارسی و کردی و عبری به شکل تخم مرغ است دسته بلند دارد در واقع ساختمان تنبور نخستین گامی است که بشر در طریق رشد تحولاین قبیل سازها برداشته است . به طور کلی میتوان چگونگی تغییرات شکل ظاهری تنبور را از زمان آشوریها تا عصر حاضر دید . امروزه تنبور به یک قشر وسیع از جامعه بشری تعلق دارد . ریشه لغوی تنبور " پاندورا " بوده است . تنبور در نقاط مختلف ایران ، نامـه ای خاصی داشته است مانند تنبور خراسانی و میزان ی یا تنبور بغدادی یا ترکی ، شروانی ان و از آنچه یاد شه چنین بر میاید که تنبور باستانی معین اتی به این ترتیب داشته است .1_سازی رشته ای 2_نواختن با ناخن یا سه انگشت دست راست 3_در شروع یک تار یا یک رشته داشته است 4_ تنبور دو نوع بوده یک نوع که پرده یا دستان میبستند و دیگری بدون پرده بوده است 5_ شکل ظاهری آن مانند دو تار ( چگور ) بوده است .6_بی تردید دارای گوشی و خرک بوده است .
علیرضا فیض بشی پور در پژوهش درجه کارشناسی خود درمورد تنبور اشاره دارد به تعدادی از مقامهای این ساز مانند مقام " باریه " " آموزش رستم " ، " مجنونی " و " جنگ آرا " که این مقامها از مقامهای کهنی است مه سینه به سینه از تنبور باستان تا تنبور حاضر نقل شده است . گویا مقام " باریه " را " باربد " خوانده است .

  • علی منصوز